Om mig

Frisør med hjerterum, faglighed og bæredygtighed i højsædet

Hos Salon Belinda og Lilli føler du dig godt tilpas i det øjeblik, du træder ind ad døren. Vi har en afslappet og hjertelig atmosfære, så du kan trygt læne dig tilbage i stolen og lade os kræse om dig og dit hår.

Bæredygtige og skånsomme produkter

Hos Belinda og Lilli bruger vi bæredygtige produkter til vores behandlinger. Farve, lysningspulver og permanentvæske er uden ammoniak. Vores stylingprodukter og shampoo er desuden veganske og uden sulfat, parabener og mineralske olier. Derfor er vores behandlinger skånsomme for miljøet og dit hår.

Fornuftige priser

Alle skal have råd til at gå til frisøren. Derfor er vores priser i et fornuftigt leje, hvor alle kan være med. Så kan du give dit hår en opfriskning, så snart det trænger og vinke farvel til slidte lokker og udgroninger.

Vi holder os konstant opdateret på tidens trends og teknikker og dygtiggør os gennem kurser. Vores høje faglighed afspejler sig også i vores brede vifte af services, specialbehandlinger og kurser. Vi udfører alle typer klipninger og behandlinger lige fra keratinbehandling og nanoplastikbehandling til permanentkrøl og hårbotox.

Hjælper andre med at komme ind i frisørfaget

Nana startede Salon Belinda og Lilli i 2004. Hendes store passion er at hjælpe andre med at komme ind i frisørfaget. I dag tilbyder Salon Belinda og Lilli bl.a. et forberedelsesforløb til frisørskolen, som især er henvendt til nydanskere, der ønsker at styrke deres dansksproglige- og frisørfaglige kompetencer og senere få en læreplads.
Nana er også en del af et salonfællesskab, som foruden Salon Belinda og Lilli også består af Salon Belinda og Lilli i Hårlev. Du kan derfor her på siden også booke tid hos salonen i Hårlev. Vi glæder os til at byde dig velkommen med smil og et team af frisører, som kan deres kram.


Find vej